Szerzői jog

A honlap eredeti szerkezete, külalakja, tartalma a Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás szellemi alkotása; jogi védelem alatt áll. A honlap audio és vizuális tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló 2010. évi CIV. törvény., a Büntető Törvénykönyv (2012.évi C. tv.), a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

Információk

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják és semmilyen módon nem kötik a Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulást. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlap látogatása során ön feliratkozhat hírlevelünkre az email címe megadásával, amelyről bármikor leiratkozhat a hírlevél végén található „Leiratkozás” gombbal vagy egy email-es megkereséssel az info@rdvegtc.eu email címre.

Hivatkozások

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulást semmiféle felelősség nem terheli.

E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban. A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatos további információért kérjük, forduljon a Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás honlapunk Kapcsolat menüpontja alatt. 

A Rába-Duna-Vág Korlátolt Felelősségű Európai Területi Társulás fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezését, kérjük, jelentse be az info@rdvegtc.eu email címen. A megkeresésben a név és elektronikus elérhetőség mellett a felhasználás kívánt módozatát is szükséges feltüntetni.